Overnachten

land

En als je dan toch overweegt om een nachtje te blijven slapen, kun je dat net zo goed doen in het meest bijzondere hotel van Nederland: www.hoteldemarne.nl.

60 ondernemers die toeristen en reizigers in dit spannende gebied bedienen, presenteren zich hier. B&B’s, campings, restaurants, galeries, producenten van streekproducten en meer. Ze bieden hun diensten aan en delen kennis over het gebied. Zo vind je hier de overnachtingsplek die het best bij je past, maar ook dat ene bankje op dat mooie stukje dijk waar je de zon zo mooi onder ziet gaan.

Hotel De Marne kun je het beste zien als een inspirerende binnenkomer in een leeg, ruig, vriendelijk en verrassend veelzijdig gebied: De Marne. Links boven de stad Groningen, grenzend aan de Waddenzee en het Lauwersmeer. De ruimte is hier ongekend. De laagste horizon, de mooiste wolken, de donkerste nachten. Nergens kun je verder kijken dan hier. De Marne is het niets dat boven Groningen gaat. Het ‘wilde westen’ van Nederland. Een gebied voor avonturiers en eigenheimers.