29e editie 1 Augustus 2020 afgelast

De regering heeft in samenspraak met het RIVM besloten om alle grote evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dat betekent helaas ook dat de halve marathon en de 10 KM van Lauwersoog – Ulrum, die op zaterdag 1 augustus gepland stond, niet kan doorgaan. Wij zijn teleurgesteld maar begrijpen de maatregelen. Hoe beter we ons allen houden aan de maatregelen hoe sneller we dit nare virus onder controle krijgen. Tot volgend jaar en #staysafe.

Update Corona virus (COVID-19)

Dit jaar zou de 30e editie plaats moeten vinden van de Halve marathon tussen Lauwersoog en Ulrum. Maar omdat de 29e editie vorig jaar niet door heeft kunnen gaan wegens de hoge temperaturen, hoopten we dit jaar de 29e editie wel door te laten gaan.
Echter, wordt het ook dit jaar wel erg spannend… Gooit de Corona crisis roet in het eten? Momenteel zijn we als organisatie bezig met alle voorbereidingen, zodat we hopelijk ook dit jaar, als het verantwoord is weer een mooie editie kunnen neerzetten.

De situatie rondom Covid-19 verandert met de dag en wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten conform de richtlijnen van het RIVM. Naarmate de datum dichterbij zal komen zullen wij regelmatig informatie inwinnen bij verschillende instanties zoals het RIVM, de Veiligheidsregio, de gemeente, de GHOR, de GGD en we zullen kijken naar andere evenementen. Wij als organisatie voelen ons verantwoordelijk voor de deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en inwoners.
Wij hebben er daarom voor gekozen om de inschrijving tot 28 april 2020 uit te stellen.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen en indien er nieuwe updates zijn, informeren wij u op onze Social Media kanalen en op de website.

Sportieve groet,

Organisatie Halve Marathon Lauwersoog – Ulrum

Laat een reactie achter

DutchEnglishGerman
Scroll naar boven