Vrienden van de halve marathon

Zoals we allemaal merken komt de overheid (lees Gemeente) steeds meer op afstand te staan. Dit heeft helaas voor de organisatoren van de verschillende evenementen ook financiële gevolgen. Zo ook voor de Halve Marathon Lauwersoog – Ulrum. Als voorbeeld de wegafzettingen. Deze werden voorheen van de gemeente betrokken. Helaas is dit niet meer mogelijk, dus moet de organisatie opzoek naar duurdere alternatieven. Nog afgezien van de coronaperikelen van de afgelopen jaren ziet de stichting zich geconfronteerd worden met het wegvallen van sponsoren en oplopende kosten.
Dit kunnen we niet laten gebeuren. Eén van de evenementen waarmee Ulrum op de kaart staat is de halve marathon. Als deze wegvalt missen we een evenement wat zijn weerga niet kent hier in het noorden.
We hebben daarom een vriendenclub opgericht: Vrienden van de Halve Marathon.
En het gaat hard. We hebben op dit moment al een aantal toezeggingen (ca 20) variërend met een bedrag van € 100,00 tot € 250,00 maar we zijn er nog niet.
Met het geld ondersteunen we de Halve Marathon zodat dit evenement ook de komende jaren aan Ulrum verbonden blijft.
Omdat we vinden dat de vrienden van de halve marathon ook iets terug mogen verwachten, organiseren we voor de vrienden jaarlijks een feest in het eetcafé van het dorp.
Bent/wordt u niet benaderd dan kunt u zich opgeven bij één van onderstaande personen.
Hans Steigstra: 06 41241083
Albert de Groot: 06 12846646
Roel Venema: 06 13036308
Dus: laat de Halve Marathon niet verdwijnen uit Ulrum en word ook
Vriend van de Halve Marathon.

Laat een reactie achter

DutchEnglishGerman
Scroll naar boven