programma

2024

halve marathon 12

het evenement

busVervoer

Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven en/of hun startbewijs hebben opgehaald en ingeschreven, worden ze gratis met Qbuzz-bussen naar Lauwersoog vervoerd. De laatste bus vertrekt om 13.00 uur uit Ulrum. In Lauwersoog vindt de start om 14:00 uur plaats.

Bereikbaarheid

Bij aankomst per auto in Ulrum worden deelnemers en supporters door vrijwilligers naar de parkeergelegenheid in het dorp geleid. Ulrum is ook per openbaar vervoer vanuit Groningen uitstekend bereikbaar via de buslijnen 65 (richting Zoutkamp) en 163 (richting Lauwersoog). Na inschrijving en ontvangst van startbewijs worden de deelnemers vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur gratis vervoerd naar de startplaats op Lauwersoog. 

garderobe

Waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de feesttent, waarbij u een ontvangstbewijs ontvangt. Kleding en kleine tassen kunnen worden afgeven op de startplaats. We nemen alleen kleine tassen aan i.v.m. beperkte opslagruimte/vervoersuimte naar Ulrum.

 

Langs De route

Overal langs de route kunt u de lopers volgen. Op verschillende plekken om het parcours staat muziek om de lopers te ondersteunen en ter ophoging van de sfeer. Wilt u de lopers niet hinderen en ook de vrijwilligers niet die bij de posten staan. De wil van de verkeersregelaar is wet.

FEEST & Muziek

Zowel de 10KM en de halve marathon eindigen bij Café Neptunus in Ulrum. Hier kunt u onder het genot van een drankje genieten van alle feestelijkheden rondom dit evenement. 

terug naar home

Scroll naar boven