inschrijven

schrijf je in!

De start vindt plaats op het haventerrein van Lauwersoog, vóór restaurant Schierzicht. Via een schitterende route door en langs de bossen en boorden van het Lauwersmeer arriveren de lopers in Zoutkamp bij de garnalenverwerkingsfabriek van Heiploeg BV. Vervolgens lopen ze door het pittoreske vissersplaatsje Zoutkamp.

Meer informatie

VOORINSCHRIJVINGEN: Lopers die zich online inschrijven, geven toestemming aan de organisatie om het inschrijfgeld af te schrijven. De kosten voor deelname met voorinschrijving zijn €20,00,- voor de 21.1 km en €15,00 voor de 10 km. Het startnummer kan worden opgehaald in de feesttent bij café-restaurant Neptunus in Ulrum.

INSCHRIJVEN OP DE DAG ZELF: Op de dag van het evenement is inschrijving ook mogelijk van 11.00 uur tot uiterlijk 12.45 uur. De kosten voor inschrijving op de dag zelf zijn €22,50 voor de 21.1 km en €17,50 voor de 10 km. Inschrijven op de dag zelf vindt plaats in de feesttent bij café-restaurant Neptunus.

Na de inschrijving en het ontvangen van het startbewijs/bibtag worden deelnemers gratis vervoerd naar de startplaats op Lauwersoog tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de feesttent, waar je een ontvangstbewijs ontvangt. Ook is er de mogelijkheid om kleding af te geven op de startplaats vanaf 13.15 uur.

Sinds 2017 gebruiken we bibtag voor tijdregistratie, dit is inbegrepen bij je startnummer. De kosten hiervoor zijn verwerkt in het inschrijfgeld.

Je kunt je online inschrijven tot een week voor de start van de hardloopwedstrijd. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

terug naar home

Scroll naar boven