inschrijven

schrijf je in!

De start vindt plaats op het haventerrein van Lauwersoog, vóór restaurant Schierzicht. Via een schitterende route door en langs de bossen en boorden van het Lauwersmeer arriveren de lopers in Zoutkamp bij de garnalenverwerkingsfabriek van Heiploeg BV. Vervolgens lopen ze door het pittoreske vissersplaatsje Zoutkamp.

  • Inschrijven kan online, tot 1 week voor aanvang van de loop. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.
  • De lopers die online inschrijven machtigen de organisatie tot het afschrijven van het inschrijfgeld. Deelname met voorinschrijving voor de 21.1 Km bedraagt € 15,- en voor de 10 Km € 12,50. Het startnummer kan vervolgens in de feesttent bij café-restaurant Neptunus in Ulrum opgehaald worden.
  • Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 12.45 uur. Inschrijven kost dan voor de 21.1 Km € 17,50,-  en voor de 10 Km € 15,00. En vindt plaats in de feesttent bij café-restaurant Neptunus.
  • Na de inschrijving en ontvangst van startbewijs/bibtag worden de deelnemers vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur gratis vervoerd naar de startplaats op Lauwersoog. Waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de feesttent, waarbij u een ontvangstbewijs ontvangt. Ook kan er nog kleding worden afgegeven op de startplaats vanaf 13.15 uur.
  • Vanaf 2017 hebben wij bibtag als tijdregistratie, deze zit bij uw startnummer inbegrepen. Het bedrag is verdisconteerd in het inschrijfgeld.
 
Scroll naar boven